News

Nieuwe wedstrijdsecretaris in bestuur Break Out ’88

Hippolytushoef – Sinds dit seizoen is Yara van de Kreke (16) uit Hippolytushoef toegetreden tot het bestuur van basketbalvereniging Break Out ’88. Zij vervult de rol van wedstrijdsecretaris en neemt deze taak over van Linda Ravensburg.
 
Toen Linda halverwege het vorige seizoen aangaf te willen stoppen heeft Yara aangegeven deze taak wel op zich te willen nemen. Vrijwel direct is ze in de leer gegaan bij Linda om de taak geruisloos over te nemen. Helaas kwam corona om de hoek en werd het leertraject iets korter. Dit bleek echter geen probleem.
 
Met Yara gaat de gemiddelde leeftijd van het bestuur flink omlaag, ‘geen enkel probleem, de jeugd hebbe de toekomst’ aldus Johan Krikke, voorzitter van Break Out ’88. Naast bestuurslid is Yara ook al flink wat jaren spelend lid in het meidenteam U18. Met winst in de eerste drie wedstrijden van het seizoen zijn de verwachtingen hooggespannen.
 
Tijdens de jaarvergadering is er afscheid genomen van Linda Ravensburg. Via deze weg wil het bestuur Linda nog eens van harte bedanken voor al haar werkzaamheden die ze heeft gedaan voor de vereniging.
 
 

Leave a Reply