Break Out ’88 opent nieuwe seizoen met mini-toernooi voor iedereen

Basketbalvereniging Break Out ’88 trapt op zaterdag 11 september af met een minitoernooi. Nu het weer mag willen we graag iedereen weer laten genieten van de mooie sport die basketbal is. Daarom organiseren wij een minitoernooi waarbij iedereen welkom is: leden, vrienden en vriendinnen van leden, of als je gewoon zelf denkt dat je graag mee wil doen ben je ook van harte welkom.

Jeugd
Om 17:00 uur trappen we af met de jeugd. Ter plekke maken we twee of meer teams die lekker tegen elkaar gaan basketballen. Dit seizoen heeft Break Out ’88 een onder 12 mix team, een onder 16 meiden team en een onder 18 mix team. Iedereen tot en met 17 jaar mag en kan meedoen.

Oefenwedstrijd: Heren 1 -vs- Heren U22
Om 18:00 uur is het de tijd voor de twee vlaggenschepen. Het vorig jaar geheel vernieuwde Heren 1 neemt het op tegen de jonge honden van de Heren U22.

Heren 1 hoopt dit jaar hoge ogen te gooien in de 3e klasse Noord-Holland hoge ogen te gooien met een mix van goeie basketballers uit de gehele Noordkop. Heren U22 met spelers van Wieringen en uit de Wieringermeer won vorig seizoen al hun wedstrijden en daarom zijn de verwachtingen hoog. Slimheid versus jonge bravoure, dit beloofd een mooie wedstrijd te worden.

Senioren
Om 19:30 is het tijd voor de overige senioren die lekker een balletje willen gooien. Ter plekke maken we twee of meer teams die lekker tegen elkaar gaan basketballen. Dit seizoen heeft Break Out ’88 naast het Heren 1 en de Heren U22 nog een Heren(mix) 2 team en is er een ploegje recreanten. Het Heren(mix) team speelt in de kelderklasse van het Noord-Hollandse basketbal en bestaat uit heren en dames. De recreanten spelen geen basketbal in competitievorm, maar trainen wel mee bij Heren 2 en in de thuisweekenden spelen ze een onderlinge partijvorm.

Voor meer informatie kan je contact opnemen via info@breakout88.com

Leave a Reply